Om oss

Vi som jobbar på Hemtex tycker att det ska vara härligt att komma hem. Vi erbjuder heminredning av hög kvalitet till ett överraskande bra pris och vi arbetar aktivt och ambitiöst med hållbarhet i hela kedjan. För oss är det viktigt att du upplever att du får bästa tänkbara service när du handlar på Hemtex. Vi vill skapa förnyelse och inspiration till varje hem! Vill du vara med på vår resa?

Det här är vi

Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en prestigelös kultur. Här flödar kreativitet, nyfikenhet och laganda. Alla brinner vi för att leverera fantastiska köpupplevelser till våra kunder. Vår värdegrund består av tre ord som är viktiga vägledare för oss:

Kunnig – Vi är pålästa och intresserade, vi vill alltid lära mer och vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Kreativ – Vi utmanar oss själva genom att våga tänka nytt, ta initiativ och alltid se lösningar och möjligheter i nya situationer.

Generös – Med ödmjukhet bjuder vi på oss själva, vi är lyhörda, tillåtande och vågar göra misstag ibland. 

Vår historia

Allt startade 1973 då 14 ägare av fristående hemtextilbutiker gick samman och bildade Hemtex. Idag är vi en av Sveriges främsta detaljhandelskedjor inom heminredning med rötterna stadigt förankrade i Sveriges textilhuvudstad, Borås. Hemtex har både en växande e-handel och närmare 140 butiker i tre länder - Sverige, Finland och Estland. Oavsett om man väljer att shoppa online eller i våra butiker så ser vi till att man får den bästa shoppingupplevelsen. Sedan våren 2019 är Hemtex en del av det norska bolaget Kid interiör. Kid/Hemtex gemensamma sortiment går därmed att handla i hela fyra länder och tillsammans har vi 280 butiker. 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Jobbtitel
Plats
Ansök senast
Plats: Borås
Ansök senast: 2023-01-01

Vi kan nu erbjuda dig som har drivet och nyfikenheten att utvecklas inom Design & Produktutveckling praktikplats hos oss under våren 2023.

Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam priktikplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Du kommer bli del av ett sammansvetsat team om fem personer som jobbar med affärsområdet Hemtex 24h på vårt servicekontor i Borås. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en prestigelös kultur. Våra värdeord Kunnig, Kreativ och Generös är viktiga vägledare för oss och genomsyrar allt vi gör.

Vi söker dig som har en pågående utbildning inom design/produktutveckling och söker praktikplats under minst 10 veckor. Vi tror att du som söker har känsla för färg och form samt kunskap och intresse för textilbranschen. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom Illustrator och Photoshop.

Exempel på uppgifter

  • Mönsterframtagning
  • Provhantering
  • Arbete med produktboards/produktkatalog
  • Stötta Design & Produktutvecklare i det dagliga arbetet

Vi ser fram emot din ansökan senast den 1 januari 2023. Vid frågor går det bra att kontakta Design & Produktutvecklare Pembe Gencoglu, Pembe.Gencoglu@hemtex.se .Observera att praktiken är oavlönad.

Välkommen med din ansökan!

Hittar du inte det du söker?

Här kan du göra en spontanansökan.

Hjälp till att hitta din nästa kollega!

Om du redan jobbar på Hemtex har du möjlighet att tipsa andra om våra lediga jobb.
Skriv in din e-mailadress nedan och få en e-postlänk att dela i sociala medier!

Ett mail har skickats till din address, nu kör vi!
Du verkar inte jobba hos oss än? Skicka in en ansökan till någon av våra öppna annonser!

Hämta inspiration och följ oss på sociala medier